dimarts, 17 de març del 2009

30 è aniversari de l Associació de Veïns de Plà d' en Boet

CLOENDA 30 ANIVERSARI ASSOCIACIÓ VEÍNS PLÀ D’EN BOET i SETMANA CULTURAL 2009

L'Associació de Veïns Plà d'en Boet us informa que del 24 al 29 de març celebrarem l'acte de tancament de la celebració del 30 aniversari de la constitució de la nostra associació i la Setmana Cultural del nostre barri que any rere any venim organitzant. Adjunt al present comunicat us enviem el programa d'actes i alguns dels cartells que publicitarán dits actes.

Esment especial mereix l'acte de Martí i Pol a la carta que aquest any celebrem amb el desig de continuar dedicant-lo a altres poetes. L'acte consisteix en, mentre que els assistents puguin prendre un cafè, se selecciona un poema que es desitja escoltar i un rapsoda es dirigirà als assistents i recitarà el poema seleccionat, tot això acompanyat per un music que amenitzarà la vetllada. Genís Mayola oferirà un petit concert amb poemes musicats de Martí i Pol. La inaguració és altre acte a esmentar doncs coincidirà amb la clausura del 30 aniversari de la constitució de la Asociació de Veïns Plà d'en Boet. Agrairem que tracteu amb el màxim d'interès la informació que us fem arribar amb la finalitat de potenciar la cultura en els barris.

DIMARTS 24 DE MARÇ

A les 20:00 h. Inauguració de la setmana cultural amb una exposició de pintures a càrrec dels Alumnes de Joan Pau Blanch. Es servirà un refrigeri i estarem acompanyats pel grup de música clàssica ADAGIO TRIO amb 2 violins i 1 cello. Durant el discurs d’inauguració recordarem que en aquesta setmana finalitzaran els actes commemoratius del 30e aniversari de l’associació.

Sala d’actes del nou centre cívic

DIMECRES 25 DE MARÇ

A les 20:00 h. CLUB DE LECTORS comentarem els llibres L’HOME QUE NO ESTIMAVA A LES DONES I UNA LECTORA POC CORRENT. Posteriorment es realitzarà una lectura de contes a càrrec de José Ángel Fernández i finalitzarà l’acte assenyalant els llibres a llegir durant el pròxim mes.

Local sociocultural de l’Associació de veïns.

DIJOUS 26 DE MARÇ
A les 20:00 h. CINE FÒRUM projecció de la pel·lícula CINEMA PARADISO i posterior debat sobre la mateixa i el que representa el cine a la nostra vida. Contarem amb la presència de Joaquim Fornols especialista en cinema que ens aportarà dades sobre la pel·lícula.

Sala d’actes del nou centre cívic

DIVENDRES 27 DE MARÇ
A les 20:00 h. CORAL INFANTIL DEL FOMENT MATARONÍ i a continuació CORAL LA NOTA concert d’aquesta experimentada formació coral que ens oferiran el millor del seu repertori.

Sala d’actes del nou centre cívic

DISSABTE 28 DE MARÇ


A les 18:00 h. MARTÍ i POL A LA CARTA actuació musical a càrrec del cantautor Genis Mayola i lectura dels poemes servits a la carta per un grup de rapsodes i acompanyats per la flautista internacional Lizet.

Es serviran cafès durant la vetllada poètica.

Plaça Martí i Pol

DIUMENGE 29 DE MARÇ


A les 12:00 h. SARDANES Amb la cobla Iluro que estrenaran la sardana amics sardanistes de Joaquim Tristany. (organitza l’Associació de la Gent Gran del Pla d’en Boet)

Plaça Tomàs i valiente

Nota: Els actes de dissabte i diumenge en cas de pluja es faran a d’Institut Pla d’en Boet