dijous, 13 d’agost del 2009

VII CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA FAVM

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Mataró

BASES DEL VII CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA FAVM 2009
Lema: “Un ambient millor per a la meva ciutat”

1.Temàtica:
Sensibilitzar a la ciutadania sobre els impactes negatius del transport privat i les opcions alternatives per una mobilitat més sostenible.

2. Participants:
Hi poden prendre part totes les persones que vulguin, amb un màxim de tres fotografies per concursant.

3. Format:
La tècnica fotogràfica és lliure, poden ser en color o blanc i negre. En paper de foto o digitals.
Les fotografies en paper no poden excedir el tamany de DIN A4
Les fotogarafies digitals s’han de tametre en unb format .jpg, a una amplada i alçada mínimes de 800 x 600 punts, respectivament i un pes màxim de 3 MB.

4. Plaç de lliurament i presentació:
Les fotografies s’hauran de lliurar abans del divendres 25 de setembre de 2009.
Les fotografies de paper poden ser enviades a través de Correus al domicili de la FAVM, C/ Nàpols 18 a baix 08303, Mataró. També es poden deixar a la bústia de la FAVM a qualsevol hora del dia, o a ma a la Secretaría de la FAVM de dilluns a divendres de 11 a 18 hores.

Cal presentar-les dins un sobre tancat on hi hagi un full amb el nom, cognoms, DNI, telèfon, e-mail i adreça del participant. En l’exterior del sobre només hi ha de constar el DNI. Darrera de cada fotografia s’hi ha d’escriure el DNI, el títol de l’obra i el lloc on s’ha fet.

Les fotografíes digitals han de ser enviades al mail de la FAVM: favmata@confavc.cat
Hi haurà de constar el titol de la fotografia, el lloc on s’ha realitzat, el nom, cognoms, DNI, telèfon, e-mail i adreça del participant.

5. Jurat:
Estarà format per professionals de la fotografia, persones relacionades amb el món de la mobilitat i el president de la FAVM, que actuarà com a secretari. Aquest jurat no coneixerà el nom dels autors de les fotografies, ja que només se’ls donarà les obres, on solament hi constarà el DNI del participant.

6. Criteris del jurat:
Es valoraran aquelles fotos que millor reflecteixin els impactes negatius del transport privat i sobre les opcions alternatives per una mobilitat més sotenible.
Es tindrà en compte la qualitat artística i tècnica, així com l'originalitat.


7. Premis:
Es concedirà un primer premi en metàl•lic de 300 euros. Un segon premi en metàl•lic de 200 € i un tercer premi en metàl•lic de 100 €.
8. Lliurament de premis:
Tindrà lloc el dijous 8 d’octubre al local de la FAVM. Els participants podran informar-se sobre els guanyadors a través de la web de la FAVM (www.favmata.cat), o fent arribar un e-mail a favmataro@favmata.cat També, trucant al telèfon 93 757 66 02.

9. Devolució de les fotografies:
Es podran recollir les fotografies personant-se a la seu de la Federació durant els tres mesos posteriors al lliurament dels premis. En cas de que no siguin retirades en aquest temps, les fotografies quedaran a disposició de la Federació per a ser utilitzades en exposicions i publicacions, sempre citant el nom de l'autor o autora.

10. Exculpació:
Les fotografies seran tractades amb la màxima cura. No s'acceptarà cap responsabilitat per danys fortuïts o per causes imprevistes.

11. Altres:
Totes les fotografies presentades a concurs estaran penjades durant un temps a la web de la Federació.

12. Acceptació:
La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

3 comentaris:

javier ha dit...

Soy un Mataronés gran aficionado a la fotografía. Tengo una gran colección de fotos hechas en el Maresme y el vallés sobretodo en la franja marítima y temas naúticos. Me pongo en contacto por si os interesaría exponerlas en alguna sala o evento para promocinar nuestro precioso litoral y comarca. Creo que podría ser interesante, a la gente les gustaría y además ahora hay mucha afición.
El tema podría ser "Maresme detall a detall", o quizá simplemente una galería general con tema libre. Fotografías Javier Fossas.
Te paso los enlaces de Internet donde las tengo colgadas para que las visites o reenvíes los enlaces a quien creas oportuno y pueda interesaerle. Todas las fotos que verás son de mi propiedad y hechas por mí

WEB FOTOTONAUTICA (TEMAS NAUTICOS) MARSME Y ALGUNA DE GALICIA

http://fotonautica-javier.blogspot.com/

BLOG Detalles SOBRE TEMAS COTIDIANOS

http://fjfossas.blogspot.com/

Mis fotos en flikr.

http://www.flickr.com/photos/26189323@N07/

Lorién ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lorién ha dit...

Me parece una genial idea lo que comentas, como secretario técnico puedo comentarlo ante la Junta pero seria mejor que tú mismo te acercases a la Asociación. Los martes de 20 a 22 esta reunida y en ellos recae la capacidad de decidir este tipo de cosas; te informo además que en La Casa de la Palmera existe un grupo dedicado a la fotografía (Gifoto) podrías también hablarlo con ellos.

Te esperamos, un saludo!