divendres, 14 de març de 2014

XERRADA COL·LOQUI
  "EL METGE DE FAMILIA"
Èxit total, tant de convocatòria com de participació, de la xerrada-col·loqui "El metge de Família" celebrada el dimecres 12/03/2014 a la Nau petita de Can Marfà.

Aquest acte que de manera molt encertada tenia de subtítol : " Com veu el metge al malalt, com veu el malalt al metge ?" va comptar amb la participació de més de 160 persones que varen escoltar  una xerrada molt interessant i instructiva a càrrec de la Dra. Maria Bartolomé centrada en com veu el metge al malalt, en que pot ajudar un a l'altre i com crear pautes de conducta responsables i positives envers la salut i la relació amb el metge de família.

 A la xerrada va seguir un més que interessant col·loqui amb moltes intervencions dels assistents tan per consultes concretes, com per compartir experiències i anècdotes personals,  com per donar suggeriments per una millor atenció, i moltes per agrair el servei, la atenció i la paciència que aquest profesionals ens dediquen a tots plegats.

El col·loqui va estar format per: Dr. Carles Forns (Traumatòleg) com a moderador, Dr. Enric Corona (Metge de Família), Dra. Maria Bartolomé (Metge de Família), Dra. Andrea  Wicijowski (Pediatra), Dr. Jordi Salabarnada (Metge de Família), Dra Imma Monreal (Metge de Família) i Dra. Anna Cabot (Pediatra)

Les associacions  de veïns organitzadores de l'acte, Havana i Rodalies, Mataró-Centre i Pati de Can Marchal donen les gracies a tots el participants tant als profesionals com als assistens i es feliciten del gran èxit de la convocatòria i l'iterés pel tema.

Una experiencia de col·laboració que esperem poder repetir en altres ocasions. 

Aquí teniu uns videos de l'acte.