dimecres, 13 de febrer de 2013

Nou missatge circular de la Plataforma d' Afectats per la Hipoteca


Companyes i companys,

Ja heu vist que les mobilitzacions populars donen fruit. Ara en tenim dues a la vista i cal posar-hi tot el que cal:

1. El diumenge 17, a les 12h, la Plataforma pel Dret a la Salutconvoca manifestació a la Pça Catalunya fins a la Pça San Jaume. Ho fa conjuntament amb la Plataforma Sindical Unitària. El nostre lloc de trobada és a Rda. Sant Pere amb P. de Gràcia (hauríem d'estar-hi una mica abans). La Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris també convoca concentració a la Pça Catalunya per afegir-se després a la manifestació que té un doble caràcter: laboral i social.Us adjuntem els cartells de la Plataforma (PDS i PSU) i els de la Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris.

2. El dissabte 16 a les 17h la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) convoca manifestació a la Pça Universitat. Tingueu en compte que la "dació en pagament" no està encara guanyada i caldrà lluitar fins el final. Tot i que la mobilització popular ha assolit un èxit amb l'admissió a tràmit de l'ILP cal guanyar la seva transformació en llei.

La PDS us demanem que aquest cap de setmana sigui reivindicatiu i que omplim els carrers perquè la bona gent som més i és necessari que ens sentin.

Per tal d'informar als manifestants del dissabte, de la mani del diumenge, un grup de companyes de la PDS ens trobarem a Balmes - Granvia a les 17h del dissabte 16.

Salut i mobilització