dimecres, 6 de novembre del 2013

La festa “Vine a fer l’indi” de la Fundació Vicente Ferrer torna a Mataró en la seva segona edició

La festa “Vine a fer l’indi” de la Fundació Vicente Ferrer torna a Mataró en la seva segona edició
Els participants gaudiran al llarg de la nit d’un sopar a base de cuina tradicional índia i d’un espectacle de Bollywood a càrrec de l’escola de dansa ASRAI. La recaptació aconseguida serà en benefici de la Fundació Vicente Ferrer.


El “Vine a fer l’Indi” tornarà a ser a Mataró el proper divendres 22 de novembre a partir de les 8 de la nit. El Casal l’Aliança serà l’espai on tindrà lloc la segona edició d’aquesta festa a Mataró, oberta a tothom, que consistirà en un sopar amb menú tradicional indi, una actuació musical amb balls de Bollywood a càrrec de l’escola de dansa ASRAI, i una tómbola on es sortejarà un gran assortit de regals, gentilesa de comerços de Mataró i altres municipis del Maresme. Els beneficis de la festa es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer, que des de fa més de quaranta anys treballa a l’Índia per millorar les condicions de vida de les comunitats més pobres i excloses d’Andra Pradesh. Al llarg de la nit, els assistents també tindran l’oportunitat de conèixer de prop al feina que fa la Fundació.
Per assistir al sopar-espectacle cal comprar els tiquets amb antelació al preu de 16 euros menú indi. Es poden adquirir al bar La Peixateria (Carrer Barcelona 50) i a l’escola de dansa Asrai (Torrent d’en Pregaria 18) de 18 a 20 hs. També es poden reservar per correu electrònic maresme@fundacionavicenteferrer.org o per telèfon (Anna: 647 800 386 - Mercè: 666 690 423).


Adjuntem cartell amb el programa detallat de l’acte.


Contacte:
Anna Abelló
Telf.: 647 800 386