dijous, 5 de desembre del 2013

El teatre, tota una vida

EL TEATRE, TOTA UNA VIDA

Benvolguts i benvolgudes.
El dijous 12 de desembre Carles Maicas i Vallès, actor, director, home de teatre des de molt jove amb una trajectòria densa i extensa, que ha estudiat amb profunditat la història de l’escena a la ciutat de Mataró, ens parlarà del llibre El teatre, tota una vida, presentat el mes de novembre al Teatre Goya de Barcelona.
Carles Maicas i Vallès, ha viscut i viu l’escena amb intensitat i apostant pel risc de la innovació, amb la naturalitat del convençut de les possibilitats estètiques i culturals de la representació escenogràfica i la interpretació. Ell hi ha dedicat tota una vida amb passió i sensibilitat. Un fragment del pròleg del llibre, on es descriu casa seva, ens fa entendre la simbiosi del personatge i el teatre:

Tot seguit que us acostumeu a la mitja foscor, comenceu a descobrir una munió d’objectes eterogenis i barrejats: barrets, màscares, teatrins, casetes de nines, vestits exòtics, una túnica de cardenal, gerros, quadres pintats, fotografies, entrellaçats amb les fulles verdes d’un “potus” gegant, taules rodones, quadrades, vetlladors, tauletes de nit, trinxants, cristalleria fina i vaixelles tosques, quinqués, aranyes, catifes, butaques amb braços, cadires romàntiques, chaiselongues aturonades, pianos, joguines de tota mena, fotografies i muntanyes de postals, cartells de teatre...

Carles Maicas i Vallès, ha recollit, endreçat i arxivat una ingent documentació relacionada amb el teatre. Escoltar les seves vivències ens descobrirà un món apassionant.


Us hi esperem.

Dijous 12 de desembre de 2013, a dos quarts de vuit del vespre.
ASSOCIACIÓ AMICS DE CA L’ARENAS
Carrer Argentona, 64