dimecres, 12 de desembre del 2012

L' AMPA de l'escola Angeleta Ferrer comunica


NOTA DE PREMSA DE 12 DE DESEMBRE DE 2012

A l’AMPA de l’escola Angeleta Ferrer de Mataró estem organitzant una campanya de mobilitzacions per salvar la nostra escola, tancada des del passat 8 de novembre i temporalment ubicada a l’edifici de l’escola Torre Llauder, però sense un futur immediat clar. Per tal que tothom pugui estar conscienciat amb la nostra causa, i la premsa pugui conèixer les nostres accions, us enviem aquesta nota:

PROPERS ACTES

Dijous 13 de desembre, a les 18.30h:

Amb motiu del Ple municipal d’aquest dijous 13, les famílies de l’escola ens tornarem a concentrar davant l’Ajuntament amb la Galeneta, pancartes, samarretes taronges amb el logo “Salvem l’escola Angeleta Ferrer” i molinets gegants per demanar als grups municipals que assumeixin compromisos ferms amb l’escola del centre de la ciutat.

A més, en el Ple municipal, l’Anna Rovira, representant de l’AMPA llegirà una proposició de Resolució per demanar el suport de tots els grups municipals perquè l’edifici de l’antiga escola pugui ser rehabilitada, i s’accelerin al màxim els tràmits necessaris per a la construcció de la nova escola en els terrenys entre els carrers de Lepanto i Xurruca, a partir de compromisos ferms i d’un calendari de construcció, abans que s’iniciï el procés de matriculació del curs vinent.

Diumenge 16 de desembre, a les 12.00h:

Les famílies, i tota la comunitat educativa de l’escola, ens trobarem als terrenys on s’ha de construir la nova escola, l’antiga fàbrica de paper de Can Fàbregas, per pintar les parets dels carrers Lepanto i Xurruca amb el logo “Salvem l’escola Angeleta Ferrer” i molinets de colors.

Ens acompanyaran la Galeneta, i vestirem les nostres samarretes taronges reivindicatives. Serà una nova acció per demanar a les Administracions que assumeixin compromisos ferms amb l’escola del centre de la ciutat. Ens agradaria que els mitjans de comunicació també ens hi puguin acompanyar per cobrir la notícia.