dimarts, 4 de desembre del 2012

La Marató a Mataró


Benvolgut/da,

Aquest any, Mataró torna a acollir la Marató de donació de sang. Edició rere edició hem pogut veure com actuacions, activitats, guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

La Marató tindrà lloc el proper dimarts 11 de desembre de 2012, de 10 del matí a 10 del vespre, es podran realitzar donacions al Foment Mataroní.

Posarem el màxim de facilitats i viurem la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, servei de guarderia, un refrigeri especial, etc. Hem buscat un espai cèntric, i comptarem amb un ampli desplegament de mitjans per fer palesa la importància de la Marató.

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Amb aquesta carta, tant el Banc de Sang i Teixits com l’Ajuntament de Mataró, l’Associació de Donants de Sang del Maresme, la Creu Roja Mataró i el Foment Mataroní, us volem animar a participar-hi, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres socis, amics i familiars o proposant alguna activitat.