dimarts, 15 d’octubre de 2013

PROCÉS PARTICIPATIU RECOLLIDA DE RESIDUS I NETEJA VIÀRIA.Benvolgut,
Benvolguda,

La neteja dels nostres carrers i platges, així com la recollida de residus, són dos serveis que efectua l’Ajuntament de Mataró i que incideixen de forma molt rellevant en les nostres vides.
Si els carrers són bruts o nets, si els contenidors estan massa plens o massa buits, si els residus estan ben separats... tot això són aspectes quotidians que depenen tant dels nostres hàbits com de la gestió que en facin els serveis públics.
El juny de l’any 2014 finalitzarà l’actual contracta de residus i neteja viària i cal, doncs, revisar els serveis actualment prestats i determinar uns objectius màxims de recollida i neteja de la ciutat, ajustant-nos a l’actual conjuntura econòmica. Per fer-ho, volem comptar amb la col·laboració de la població i junts definir com serà la neteja i recollida a Mataró durant els propers anys.
Per aquest motiu, es planteja un procés participatiu que ens ajudi a millorar el coneixement dels serveis prestats i a implicar a la ciutadania, i, sobretot, a iniciar un procés de conscienciació i compromís amb la nostra ciutat, a la vegada que reconfigurem els serveis per tal d’obtenir els millors resultats possibles.
Com a entitat activa en el dia a dia de la ciutat us volem convidar molt especialment a que hi participeu, i feu extensiva aquesta invitació a tots els i les vostres associats i associades. Podeu fer-ho en aquest enllaç
Si voleu conèixer millor el procés i les activitats programades podeu consultar-les a www.mataro.cat
Agraint-vos la vostra col·laboració i implicació, rebeu una cordial salutació,

Servei de Projectes Transversals, Participació i Ciutadania