dilluns, 16 de juliol del 2012

INCIVISME A 20 METRES DE L'AJUNTAMENT

Reproduïm, el correu que ens ha enviat un veï del carrer Pujol, aquests també ha estat enviat a L'ajuntament i ha tots els partits polítics.

Un cop més es denúncia la manca de civisme, per part dels propietaris de gossos. Algunes persones no són conscients que fer orinar els gossos als portals i parets dels habitatges, és una falta de civisme, que perjudica i embruta la nostra ciutat.
La neteja de la ciutat la paguem entre tots, i en uns moments greus, com ha conseqüència de la crisi econòmica que estem patim, els ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat hem de ser encara més consciens i vetllar per no contribuir en la seva brutícia.

Veïns educats i nets és igual ha ciutat neta.

=====================================================================

Molt bon dia a tots/es
Soc un ciutadà de Mataró que viu al Carrer Pujol, a 20 metres d'on treballen vostès.
Els hi mostro en fotos com esta el carrer un dissabte a les 9 del mati fruit de l'incivisme dels veïns/visitants que porten els seus gossos a fer les seves necessitats al nostre carrer.

Abans passava 1 cop cada dia la maquina de neteja amb agua a pressió ( no crec que sigui la solució per la despesa salvo que els propietaris de gossos paguin una taxa per tal que l'ajuntament pugui contractar personal per tal de netejar els carrers de orins i de defecacions). Altre solució es que la policia local faci complir les ordenances municipals i multi als infractors i que amb la recaptació es pugui pagar el servei. El que esta clar es que cal evitar aquestes situacions i no posar solucions a problemes.

Com veuran a les fotos fetes aquest mati, mentre les estava prenent 2 persones amb 3 gossos estaven embrutant el carrer.

Els hi adjunto l'ordenança municipal del civisme per si es del seu interés. (plana 10) i tambe la de residus pero que no esmenta res de l'orina. En la memoria de civisme hi han sancions pero les fotos que poden veure poden ser moltes mes.

Sigui com sigui, es insalubre, tercermundista e inaguantable ja que amb la calor l'olor es insuportable i el telefon del incivisme no fa millorar la situació.

Gracies per fer alguna cosa mes al respecte.

Sergi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi estic totalment d'acord, es una autentica vergonya l'incivisme dels propietaris de gossos.
Podria anar a casa del propietaris dels gossos i orinar a la seva porta?? Que els hi semblaria??

Cal pendre cartes en l'assumpte per imatge, salubritat i civisme.

Mataro bruta...