Escrits i reivindicacions veinals

vista des de l' escola del Mar

Vista des del propi carrer Damià Campeny

Vista frontal


SRA. NÚRIA CALPE: REGIDORA DELEGADA DE VIA PÚBLICA I OBRES,
SERVEIS I MANTENIMENT.


Mataró 6 de novembre de 2012


Sra.

Davant les queixes reiterades per part dels veïns del carrer Damià Campeny en vers
l’arbrat actual que provoca molta brutícia en caure al terra una resina la qual provoca voreres tacades i enganxifoses i que quan plou poden esdevenir en relliscades.

Sol-licitem tal com ja es demana en las propostes del PICEH 2013, la substitució del actual arbrat per un altre , però mentre això no passi demanem siguin podats ja que les seves branques a la vegada estan tocant les parets dels edificis ,tal com poden veure en las fotos que els hi adjuntem.

Tot esperant la vostre resposta a aquesta sol-licitud rebeu una salutació cordial.
Montse Silva


Presidenta de l’AV de Mataró Centre


........................................................................................................................


Mataró 6 de novembre de 2012Sra.

Hem rebut per part dels veïns del Camí de la Geganta sector davant del Nou Parc reiterades queixes en referencia a la quantitat inusual de pol·len que afecta greument als veïns i en particular als nens i a la gent gran amb problemes respiratoris.

Des de l’Associació creiem que això es degut a que fa almenys 5 anys no s’han podat els plataners, i per tant:

Sol·licitem que preneu les mesures oportunes per que quan arribi la temporada es faci la poda adient per evitar que a la primavera vinent no tinguem aquesta problemàtica.

Tot esperant la vostra resposta a aquesta sol·licitud, rebeu una salutació cordial,

Montse Silva

Presidenta de l’ AV de Mataró Centre

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aparcament veïns carrer sta Cugat,durant més de agost.Aquest tram de carrer des de placa de Cuba fins ronda, hi han cada dia més guals,i fins i tot hem de pagar durant més d agost, de les poques zones de Mataró on veïns hem de continuar pagant, que podem fer?