dimarts, 22 de gener del 2013

Que és el Sistema de Salut Pública Cooperativista?


Benvolguts / benvolgudes
Us volem fer saber que des de la Cooperativa Integral catalana iniciem avui mateix, el Sistema de salut públic cooperativista (SSPC).
Des d'avui 17 de gener, podeu donar-vos d'alta en aquest formulari: https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/donat-de-alta-al-sistema-de-salut-publica-cooperativista
Amb el formulari podrem especificar quina és la nostra realitat particular i d'aquesta manera cooperar per facilitar una nova manera de fer, basada en la humanitat i les necessitats de totes les persones que n'anem formant part .
Per facilitar que s'hi pugui participar-hi activament tenint en compte la realitat de tothom es va aprovar a l'assemblea general de Salut del 22 de desembre el model de participació que anomenem mutualista mancomunat.
Aquest sistema de participació econòmica es basarà en un model d'aportacions mensuals mancomunades, de manera que les contribucions es faran en funció de la capacitat adquisitiva de cada participant. Les persones i famílies amb menys recursos no cal que hi particin amb diners, sinó que podran fer-ho d'altres maneres, sempre que en tinguin la capacitat.
En el document adjunt podreu trobar la taula i informació més detallada del model mutualista mancomunat.
Aquest model s'anirà fent realitat en base a diversos nodes de salut que estem treballant perquè es vagin posanr en marxa arreu del territori català. Aprofitem aquesta primera comunicació per informar que el primer node de salut del SSPC, el Centre d'Autogestió primària en salut (CAPS) d'AureaSocial a Barcelona es posarà en marxa el proper dilluns 11 de febrer.
Podeu trobar més informació al web http://salut.cooperativaintegral.cat
Pels dubtes que tingueu en relació a la posta en marxa del SSPC, podeu ficar-vos en contacte amb l'adreça acollidasspc@cooperativaintegral.cat
Una forta abraçada i continuem amb força!
Salut i autogestió
Oficina de salut de la Cooperativa integral Catalana