dilluns, 6 de maig del 2013




MATARÓ, Abril  2013



Benvolguts/des .

            El passat dissabte 27 D’abril   a la “Nova Aliança” del carrer Bonaire,25 , es va representar organitzat per l’associació de Veïns Mataró Centre  i  el nostre Grup de Teatre  La Palmera l’obra “TAXISTA PER A DOS” amb un èxit de públic molt notable.

            Un taxista es veu apurat : Te dues dones i tot esta per descobrir . Aquet home a construït  un precari entrellat de mentides, que comença a trontollar i tendra que decidir en quin mon es queda.  Tal es la historia de Taxista per a dos, una comèdia de  embolics  escrita per el angles  Roy Cooney, que a tingut èxit arreu on anat.

            La versió que es va posar en escena el dissabte va contar amb la direcció de Toni Amill, que es var proposar aconseguir una comèdia dinàmica ,inspirada en la velocitat i esperit del Sitcom .
Taxista per a dos , reflexa a las persones que viuen en una mentida i quan  decideixen ser honestos i dir la veritat, es tan difícil creure’ls que la gent prefereix que la segueixin mentin .

            La representació de l’obra va comptar  amb l’estimable repartiment  dels nostres socis i actors següents :
Livia Tolosa, Diana Albert, Albert Cocera, Xènia Faerber, Ferran Àngel, Nuria Ruiz, Roser González, Dani Cocera i Carmina Comas.  A Tots ells juntament amb el seu director Toni Amill un fort agraïment i moltes felicitats per la seva tasca.

            També voldríem agrair  l’estimable Col·laboració de la Fundació Suport amb la cessió del local de “La Nova Aliança”  i també com no podria ser d’altre manera, del Ajuntament de Mataró.
 


                                                                                            

                                                                                                                     LA JUNTA